0
Katar 2022

FOTO: YouTube/Screenshot

PELE IZ BOLNIČKE POSTELJE ZAMOLIO NEJMARA DA SE NE OPRAŠTA: „Nastavi da nas inspirišeš!“

Objavljeno: 10.12.22 u 14:19

Oglasio se.

Fudbalska reprezentacija Brazila eliminisana je u četvrtfinalu Mundijala. Ponovo. Ovaj put bolja je bila Hrvatska nakon penala.

Naravno, ovo je shvaćeno kao tragedija u zemlji koja uvek želi da se njihovi fudbaleri kući vrate sa Zlatnom boginjom.

Na svojim društvenim mrežama, oglasio se legendarni Pele, koji je prethodnih dana bio u lošem zdravstvenom stanju. Imao je dugačku poruku za Nejmara, kojem je ovo možda bila poslednja utakmica u državnom dresu.

Nastavi da nas inspirišeš, a ja ću podizati šake u vazduh za svaki gol koji koji postigneš, kao što sam radio i u svakoj utakmici u kojoj si bio na terenu. – započeo je svoju objavu legendarni Brazilac.

Potom je dodao.

Gledao sam te kako odrastaš, navijao za tebe svaki dan i sad napokon mogu da ti čestitam zbog izjednačenja mog broja golova postignutih za Brazil. Obojica znamo da je to puno više od samog broja. Naša dužnost kao sportista je da inspirišemo kolege, sutra novu generaciju i sve one koji vole naš sport. – napisao je Pele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pelé (@pele)

Smatra Brazilac da ovo nije najsrećniji dan za njih, ali da će Nejmar uvek ostati inspiracija.

Nažalost, ovo i nije najsrećniji dan za nas, ali ti ćeš zauvek biti inspiracija onima koji dolaze. Što više vreme prolazi, to je zaostavština veća. Rekord sam postavio pre gotovo 50 godina i sve do sada niko mu se nije približio. Dečko, ti si uspeo. – istakao je jedan od najboljih fudbalera u istoriji.

Za kraj je imao i jednu vrstu motivacione poruke fudbaleru PSŽ-a.

Ti znaš, kao što i ja znam, da ne postoji broj koji može nadmašiti sreću igranja za našu zemlju. Imam 82 godine i nakon toliko vremena nadam se da sam te inspirisao da dođeš ovako daleko. Više od toga, nadam se da će tvoj uspeh nadahnuti milione koji te prate da pokušaju da naprave ono što je naizgled nemoguće. – zaključio je Pele.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter