0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@Argentina

MESI NAKON UTAKMICE POD NALETOM EMOCIJA: Isprozivao sudiju, a spomenuo i Hrvate!

Objavljeno: 10.12.22 u 09:19

Bilo je svega.

Ne vole se Argentinci i Holanđani, jasno je to odavno. Sinoć je stigla još jedna potvrda. Meč u kojem je dodeljeno čak 17 žutih kartona.

Nakon same utakmice, koju su Gaučosi rešili u svoju korist nakon boljeg izvođenja penala, oglasio se kapiten južnoameričke reprezentacije, Lionel Mesi.

Na udaru je bio njegov stari znanac iz LaLige, Mateu Lahoz.

Smatram da FIFA ne bi trebalo da određuje ovakve sudije za završnicu Mundijala, za tako važne mečeve. Ovaj arbitar nije dorastao zadatku. Ne samo zbog deset minuta nadoknade, nego i zbog gomile drugih, glupih odluka. – odbrusio je fudbaler PSŽ-a.

Zatim se osvrnuo i na izjave Luja van Gala.

– Van Gal priča kako su igrali dobar fudbal, a sve što su radili je da su stavili dvojicu visokih igrača ispred našeg gola i gađali ih dugim loptama. – smatra Leo.

Bez obzira na sve što su preživeli u ovom meču, Mesi nije krio zadovoljstvo i sreću.

Mnogo radosti i olakšanje je ono što osećam. Nije trebalo da doše do penala. Teško smo podneli sve što se desilo, ali to je četvrtfinale Mundijala. Najvažnije i najlepše od svega je što smo prošli dalje. Nismo igrali na produžetke, međutim, uspeli smo da izdržimo pritisak. Prošli smo u polufinale zato što Argentina uvek igra da pobedi, da diktira ritam, uvek istom snagom. Želimo da se mi pitamo na terenu. – istakao je kapiten Gaučosa.

Za kraj, u polufinalu Mundijala ih čeka Hrvatska koja je izbacila Brazil.

Čeka nas jako teška utakmica sa Hrvatskom. To je polufinale i samim tim će biti teško. Zaista uživamo u ovom Mundijalu, u utakmicama, radosti sa našim navijačima. Srećan sam, mnogo sam srećan. – zaključio je Mesi.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter