0
Katar 2022

Foto: Printscreen/Twitter

POSLEDNJE ZBOGOM BRAZILU: Nejmar se u suzama oprostio od nacionalnog tima nakon šokantnog poraza od Hrvatske! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 09.12.22 u 19:46

Ovo je nešto što je najavljivao uoči samog Svetskog prvenstva

U jednoj zaista dramatičnoj završnici produžetaka Hrvatska je uspela da izjednači rezultat protiv Brazila u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru.

Nakon toga usledilo je izvođenje jedanaesteraca u kome su mnogo uspešniji bili „vatreni“ koji su drugi put u nizu na Mundijalima obezbedili plasman u polufinale.

Ovo je posebno pogodilo Nejmara Žuniora koji se u suzama pomirio sa time da više neće nositi dres Brazila na Svetskim prvenstvima, kao i da neće nikada osvojiti ovaj prestižni turnir.

Da podsetimo, fudbaler Pari Sen Žermena je uoči samog Mundijala u Kataru najavio da će mu ovo biti poslednjem Svetsko prvenstvo u karijeri pošto bi na narednom imao 34 godine i ne bi mogao da igra na istom nivou kao danas.

VESTI SA MUNDIJALA:

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter