0
Katar 2022

Foto: Twitter/@FIFAWorldCup

PETKOVIĆ NAKON BRAZILA: Iskočio bih iz kože, ne mogu ovo da vam opišem! (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.22 u 21:51

Hrvatska ima dva heroja, jedan je strelac pogotka za izjednačenje – Bruno Petković, a drugi je golman – Dominik Livaković, koji je odbranio penal Rodrigu.

Petković nije mogao da zadrži emocije, kada je iznosio prve utiske nakon meča.

„Iskočio bih iz kože, ne mogu ovo da vam opišem. Ovo je najvredniji gol u mom životu“ prve su reči Petkovića, nakon izbacivanja Brazila u četvrtini finala SP.

Otac napadača Dinama iz Zagreba je predvideo da će njegov sin postići pogodak velikom Brazilu:

„On to uvek kaže. Da ga češće slušam možda bi bilo bolje“ kroz smeh je rekao Petković u izjavi za Hrvatsku radio televiziju.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

Kakav je osećaj posmatrati jedanaesterce u ovako bitnom meču?

„Nekako nam Livi to olakša kad odbrani na početku. Normalno da je drama, da je grč. Ali, pokazali smo karakter. Ova ekipa može mnogo toga“ zaključio je Petković.

„Kad je Markinjos pogodio stativu, preplavio me osećaj koji nikada nisam imao. Čestitam svima i mislim da možemo još dalje. Svi koji smo šutirali penale pokušali smo da budemo mirni i hladni. Svaka čast Liviju koji je odbranio penal“ rekao je Majer za HRT, a otkrio je i šta je igračima rekao selektor Zlatko Dalić:

„Selektor nam je rekao da moramo da verujemo do kraja. Svi možemo da budemo ponosni. Brazilci nisu bili na nivou, a mislim da smo ih i mi skratili. Napravili smo čudo. Idemo po finale, da poginemo za to. Ako se sve posloži, možemo i da osvojimo“.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter