10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN NA RASKRSNICI SEZONE: Situacija nije alarmantna, ali promene su potrebne!

Objavljeno: 09.12.22 u 12:47

I verovatno su već počele.

Čini se da je poraz Partizana u sinoćnjem večitom derbiju, pred svojim navijačima, kap koja je prelila čašu.

Nešto se mora uraditi i promeniti, ekipa je ušla u potpuni kontra ritam, o čemu svedoči čak četiri vezanih poraza u Evroligi.

Već sinoć je Željko Obradović preduzeo konkretne korake po pitanju rešavanja krize – ostao je sa igračima odmah nakon meča da radi video analizu utakmice, što inače nije praksa.

FOTO: STARSPORT

Ne bi bilo baš pristojno pisati šta je loše u Partizanovoj igri, dok na klupi crno-belih sedi neko kao što je Željko Obradović, ali postoje stvari kojih je i on sam svestan.

Pre svega odbrana Partizana u ključnim momentima. Dakle, na početku meča crno-beli su odigrali odlično, potpuno obezglavili Zvezdin napad koji je izgledao panično i tražila su se iznuđena rešenja. Međutim, ponovo, u momentima kada se lomi utakmica, košarkašima Partizana popušta koncetracija.

Tako su dozvolili da prvo Vildoza pogodi dve otvorene trojke u samom finišu, a potom i da Nedović ostane relativno sam na svega par sekundi do kraja utakmice.

Situacija jeste zabrinjavajuća iz aspekta utakmica koje slede kako u AdmiralBet ABA ligi, tako i u Evroligi, ali kako reče trener crno-belih, vremena za razmišljanje nema, sutra je već novi dan i priprema novog meča.

Veliki adut Partizana je upravo trener, Željko Obradović. Ko će bolje izdići ekipu iz ovog problema nego čovek koji ima devet titula Evrolige?

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Crno-beli prvo za vikend gostuju ekipi Cedevita Olimpije u Ljubljani, a onda ih očekuje veoma bitno duplo kolo Evrolige. Protivnici će biti Asvel (u Francuskoj) i Anadolu Efes u Beogradu.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

10 Komentara

  1. Veca je korist forsirati Trifunovica nego imati u timu Andjusica… Od stranaca Naneli odmah da ode, a sa njim mozda i Ledej… Panter nije kapacitet za kapitena… Mislim da je VRH zavrnuo slavinu za budzet Partizana i novac usmerio u Predgradje.. Iz tih razloga nisu nam potrebni ni Dorsi ni Kampaco, vec Onuaku na centru i plej Daron Rasel(24,180) iz Mornara.. Rasel je kreativni plej, sa izuzetno mekom rukom, uz to brz i eksplozivan… Ako bi on dosao onda nam ni Panter ne treba…

    0
    0
    Odgovori
    • Kakva aba,tim je pravljen za evropu a ovo znaci da smo na kraju poslednji.Rugali smo se komsijama sto nisu u prvih 8

      avljen

      0
      0
      Odgovori
  2. Vratiti Todorica na mesto sportskog direktora pa da vidis kako se dovode igraci. Kakav Zoran Savic , misli imena igraju kosarku. Dule Vujosevic je sa anonimusima igrao NBA kosarku. Ostoja Mijailovic gradi stanove po Srbiji , njemu Partizan samo odskocna daska u biznisu. Svi redom mars iz Partizana . Prepustiti sve funkcije Zeljku Obradovicu i Dusku Vujosevicu .

    3
    0
    Odgovori
  3. Svaki im napad isti, gde je ta raznovrsnost. Dodaj Panteru loptu, on je davi do isteka napada i sut preko stotinu ruku pa ako udje udje. Igraci sve promasaji do promasaja. Jedino sto je dobro to je da smo poceli da gubimo od Zvezde sa jednocifrenom razlokom. Pod hitno dovesti tri nova igraca a neke oterati ( Naneli, Ledej i Andjusic ).

    3
    0
    Odgovori
  4. PS…PLEY JE NAJODGOVORNIJA POZICIJA U TIMU=MOZAK EKIPE, a MALODOBNI mADAR NIJE TO, DA LI NEKO MOZE DA ZAMISLI NJEGA I VILDOZU 1 NA 1..?!!! Ma day bre Zoc, kako to objasnjavas da sa klincem na poziciji pleya hoces da igras EL..??!!! Od Alekse takodje ne ocekujem NISTA kada se vrati na teren, on nije plejmeker, znaci, POD HITNO PLEY jacine Vildoza (sa velikim V) na mesto PRVOG pleya u KKP iLi…!!!

    4
    0
    Odgovori
    • DORSI I JOS DVA DOBRA IGRACA. MOZE JEDAN MILUTINOV! OVO JE TANKO SLABO ! POJACANJA TREBA
      AVRAMOVIC NEMA KVALITETA ZA PLEJA MOZE BITI REZERVNI PLEJ.

      1
      1
      Odgovori
  5. PRVI PLEY POD HITNO (malodobni mADAR nije TO, kao ni Egzum, obojica su diskutabilni i za drugog..pleya) i DRUGI CENTAR (kao zamena odlicnom Lesoru, brodzijanskom se odmah ‘zahVAliti’, kao i onom’ ko ga je doveo-sAVICU..)..i to je TO!!!!
    PS…Loncar i Beric su daleko bolje DRZALI sportski sektor od ovog..!! Vratiti Micu Berica u KKP!!!

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter