1
Evroliga

Partizan - Crvena Zvezda, Evroliga, 8.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KAD SE ŽELJKO NALJUTI: Košarkaši Partizana odmah posle meča gledali video analizu derbija!

Objavljeno: 09.12.22 u 08:52

Nije bilo izjava.

Nemanja Nedović je sinoć ušao u istoriju. Pamtiće se dugo trojka u poslednjim trenucima prvog, istorijskog, večitog derbija koji je odigran u Evroligi.

Zvezda je slavila sa 76:73 i tako došla do pete uzastopne pobede u elitnom takmičenju, dok je Partizanu ovo bio četvrti uzastopni neuspeh u Evroligi.

Nakon konferencije za medije na kojoj su govorili prvo Duško Ivanović, a zatim i Željko Obradović, novinari su očekivali igrače kluba iz Humske.

FOTO: STARSPORT

Međutim, stiglo je obaveštenje da oni još uvek nisu završili sa obavezama, tj. da ih očekuje video analiza derbija.

Očigledno je trener Željko Obradović želeo da odmah svojim igračima pokaže gde su grešili i zbog čega je Zvezda uspela da slavi u punoj Areni.

FOTO: STARSPORT

Crno-bele naredne nedelje očekuje prvo duel sa Asvelom u Francuskoj, a zatim i okršaj sa aktuelnim prvakom Evrope, Anadolu Efesom u Beogradu.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
2

1 Komentara

  1. Vec drugu godinu pokazuje neuspešno igračima gde su pogrešili. Sa boljom taktikom i vodjenjem utakmice Partizan bi glatko dobio utakmicu. Čist poklon Obradovica C zvezdi.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter