13
Evroliga

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(TVITOVI) AKO VOLIŠ PARTIZAN, DAJ OTKAZ! Grobari jasni po pitanju glavnog ‘krivca’!

Objavljeno: 08.12.22 u 21:26

 

Večeras je u 20.30 minuta u prepunoj Štark areni, otpočeo prvi večiti derbi u istoriji Evrolige. Snage su ukrstili beogradski velikani, ekipe Partizana i Crvene zvezde. Domaćin večerašnjeg susreta su ‘crno-beli’, koji sasvim logično imaju veliku većinu publike na svojoj strani, ali prisutna je i grupa navijača Crvene zvezde. 

Iako su ‘crno-beli’ odigrali odličnu prvu deonicu, sve su uspeli da prospu u drugoj. Zvezda se vratila i na poluvreme otišla sa prednošću – 40:33.

https://twitter.com/Petrans/status/1600947808726831105

https://twitter.com/SvojZivim/status/1600948002251603968

42
12

13 Komentara

  1. najbolji domaci igrači idu preko ili u zvezdu. Miško crni je notorni zvezdaš i ne da nikom sto vredi u Partizan. Svi to znaju, naravno cute

    4
    2
    Odgovori
  2. Sa kakvim rosteromje Dule pravio cuda… Institucija za Zeljka I njegove labudove… Potcenjujuce za svakog iskrenog grobara

    16
    2
    Odgovori
    • Eee grobari grobari, terajte tog rumenog. Potrosio vam sav novac na dovodjenje samo stranaca ali kakvih? O nasim igracima nece ni da razmislja a ima ih dosta. Zalosno je gledati svoj tim a u njemu na parketu provede petorka stranaca 98%. Svinja debela kako ga mi nazivamo ili ti Vujosevic je najjaci trener vas bio i pstao. Pa zamisli da je on imao budzet kakav je rumeni imao sta bi taj napravio. U svakom slucaju ovo mi je najdraza pobeda Zvezde u kosarci iz razloga puna arena, izjave grobara 20-30 razlike, petorka grobara skoro uvek 5 stranaca, Zvezda dosta puta sa 5 srba na terenu, 3 sa 2 stranca 4 sa 1 itd. Bravo Zvezdo!!!

      12
      6
      Odgovori
    • Daj brate ne lupetaj..Pogledaj igrace u toj evroligi i pogledaj sad.Dule je stvarao tim godinama,nije preko novi to postalo dobro.Pa koliko se secam gubili smo i tad,bacane su karte za f4 itd ..Samo treba strpljenja,ne mozemo mi osvojiti nista bez 3,4 god

      2
      1
      Odgovori
  3. Pera Božić je s ovoliko poraza digao ruke i spasio Partizan. Žoc još čeka. Šalim se. Trenutno jeste teško ali ima do kraja još mnogo, mnogo da se igra. Bitno je na kraju ABA lige biti pravi i uzeti istu a mislim da će to Žoc moći. Ako ne onda nek se kupi.

    8
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter