0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SE NOVIM SAOPŠTENJEM OBRATILA SVOJIM NAVIJAČIMA: „Ponašajte se fer i sportski, bez bacanja predmeta u teren i ne nasedajte na moguće provokacije!“

Objavljeno: 08.12.22 u 17:10

Sve je i definitivno spremno!

Za nešto više od tri sata će početi prvi večiti derbi koji će se odigrati pod okriljem Evrolige. Danas je i zvanično potvrđeno da će navijači Crvene zvezde moći da prisustvuju ovoj utakmici, iako se prethodnih dana vodio pravi mali „rat“ oko te teme.

Partizan je obezbedio sektor za gostujuće navijače.

Ovim povodom oglasila se i Crvena zvezda, novim saopštenjem.

KK Crvena zvezda mts obavešten je u četvrtak od strane nadležnih organa da će sve odluke koje su donete na sastanku bezbednosti koji je održan u sredu (na kome su prisustvovali svi najviši predstavnici bezbednosnih službi, kao i predstavnici dva kluba) – biti primenjene i da će svi koji su kupili kartu za meč 12.kola Evrolige, moći da prisustvuju utakmici koja je na programu u četvrtak od 20.30 časova, a što je u skladu i sa pravilima Evrolige i zaključcima sa sastanka bezbednosti održanog u sredu u Beogradu.

Ovom prilikom KK Crvena zvezda mts podseća da će odlukom nadležnih organa za sve pristalice našeg kluba (bez obzira na sektor i kartu koju poseduju) biti obezbeđeni posebni sektori na nivou 400 Štark Arene. Ulaz u dvoranu biće na zvaničnom ulazu „Istok“ Štark Arene.

Ovom prilikom KK Crvena zvezda mts apeluje i moli sve pristalice našeg kluba, koji su i na ovaj način pokazale ogromnu privrženost klubu i crveno belim bojama, da se ponašaju fer, sportski, korektno, da ne bacaju nikakve predmete na teren, da bodre naše momke kojima će ova podrška značiti na parketu, i posebno da ne nasedaju na moguće provokacije navijača KK Partizan kojima mogu biti izloženi u Štark Areni tokom utakmice 12.kola Evrolige! – stoji u saopštenju.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter