0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NAPOLI ‘ZAGRIZAO’ ZA ZVEZDINO DETE: Verona traži ogromnu cifru, veliko interesovanje za reprezentativca Srbije!

Objavljeno: 08.12.22 u 23:56

Jedno je sigurno – vezista je budućnost srpskog fudbala!

Reprezentativac Srbije, Ivan Ilić, mogao bi da postane jedna od glavnih zvezda predstojećeg prelaznog roka. Mladi vezista pruža fantastične partije u dresu italijanske Verone, koja je pre godinu i po dana otkupila od Mančester Sitija za 7.500.000 evra.

Klub sa začelja Serije A uskoro može da zaradi ogromnu svotu novca, jer je posle čelnika Lacija koji Ilića vide kao zamenu za Sergeja Milinkovića-Savića, ponudo poslao još jedan velikan. U pitanju je Napoli koji želi Zvezdino dete, rođeno 2001. godine, u svojim redovima.

FOTO: STARSPORT

Prva ponuda sa stadiona ‘Dijego Armando Maradona‘ je odbijena, jer Napoli finansijski nije isparirao željama uprave Verone, ali oni neće tek tako odustati od Ilića. Napolitanci smatraju da bi upravo Ivan mogao da nasledi Dijega Demea, koji postepeno ulazi u najzreliji igračke godine.

Procene kažu da će Ilićeva cena samo skakati nakon nastupa na Svetskom prvenstvu u Kataru. Uprkos loših rezultata naše selekcije, Ilić se po mišljenju mnogih stručnjaka istakao u momentima kada je dobijao šansu od selektora Dragana Stojkovića.

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter