0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DUŠKO IVANOVIĆ NAKON FANTASTIČNE POBEDE: Borićemo se za TOP 8, da li je realno – videćemo! (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.22 u 22:49

Evo šta je imao da poruči.

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde, odigrali su prvi u istoriji večiti derbi u okviru Evrolige. Pobedu su odneli crveno-beli nakon preokreta u završnici i trojke Nemanje Nedovića, a po završetku utakmice trener crveno-belih Duško Ivanović istakao je da je Zvezda igrala dobru odbranu i da sa Partizanom ne može da se igra na 90 poena.

Prvo je trener crveno-belih pričao o Luki Vildozi.

Nije samo protiv Partizana. On je sjajan igrač. Prihvatio je odgovornost, on može ovo protiv svih. Bio je ključ utakmice za preokret.

Partizan – Crvena Zvezda, Evroliga, 8.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ivanović ističe da je njgov tim generalno igrao dovru odbranu, iako je imao problema na skoku.

To je istina. Mi smo od početka utakmice imali veliki problem sa skokom u odbrani. To je bio naš veliki problem. Ali generalno mislim da smo odigrali dobru odbranu. Mi ne možemo sa Partizanom da igramo na 90 poena. 

Nemanja Nedovic (R) scores winning points over Zach LeDay (L) during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ivanović je još jednom potvrdio da je liga duga i da se na kraju sve broji.

Važna utakmica, ali znate li koliko ima utakmica do kraja lige. Treba biti realan, na kraju se sve broji.

O ulozi klupe:

Ja mislim da, ne samo ova utakmica, nego sve do sada su pokazale da svako ko izađe na teren doprinosi. Nadam se da će u budućnosti doprinositi još više. Bitno je šta daš, ne koliko igraš. 

FOTO: STARSPORT

O borbi za TOP 8, da li je realno:

Mi ćemo se boriti, sad da li je realno ili nije, videćemo. 

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter