0
Evroliga

during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ONI DELE PRAVDU NA „VEČITOM DERBIJU“: Evroliga imenovala sudije za utakmicu koja će ući u istoriju!

Objavljeno: 07.12.22 u 13:30

Kada se sve uzme u obzir ovo je sasvim solidan izbor

Sutra će od 20.30 u Beogradskoj „Štark“ areni biti ispisana istorija srpske košarke pošto će po prvi put u okvirima Evrolige biti odigran „večiti derbi„.

U ovom prvom duelu nominalni domaćin, pošto su oba tima iz Beograda, biće ekipa Partizana koja će ujedno imati i mnogo veću i glasniju podršku u odnosu na rivala.

VESTI O PARTIZANU:

Uoči ovog susreta čekalo se da Evroliga objavi imena arbitara koji će deliti pravdu na ovom istorijskom meču i konačno je odlučeno.

Sudije na utakmici između Partizana i Crvene zvezde biće Španac Huan Karlos Garsija, Nemac Robert Lotermozer i Litvanac Gutis Vilius.

Inače, pre desetak dana su večiti rivali već odigrali svoj prvi meč ove sezone, kada je u okviru 8. kola ABA lige Crvena zvezda slavila sa 90:74.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter