0
Evroliga

Kosarka Euroleague season 2014-2015 Euroleague TOP 16 Crvena zvezda v Galatasaray Marko Ivkovic Delije navijaci fans supporters flags zastave transparent Beograd, 16.01.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SRAMNA ODLUKA SUDA: Zverski ubio Marka Ivkovića, a sada su mu smanjili kaznu zatvora za 10 godina!

Objavljeno: 07.12.22 u 13:03

Za ovako nešto ne postoji opravdanje

Prema pisanju medija iz Turske, ubici srpskog državljanina i navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića umanjena je kazna zatvora za deset godina.

Čovek, ako se tako uopšte može nazvati, koji je počinio ovo zversko ubistvo se zove Kadrija Aktaš i prvobitno je osuđen na 25 godina zbog ubistva Srbina, ali je sada ta kazna spuštena na 15 godina.

VESTI O ZVEZD:

Advokati ovog zločinca su čak zahtevali da se on pusti odmah na slobodu.

Iako je Srbima bilo zabranjeno da dođu na meč, došli su autobusima, sa oštricama u rukama. To su videla i stručna lica. Klijent je odreagovao u samoodbrani i bio zatvoren u kaznenoj ustanovi. Odležao je svoje, zahtevamo njegovo otpuštanje – istakli su advokati Ivkovićevog ubice.

I sam Aktaš se na suđenju obratio.

Ja sam proveo u zatvoru osam godina. Napala su me tri-četiri čoveka. Imao sam džepni nož u ruci, a želeo sam da ubodem jednog u nogu dok sam ležao na zemlji. Sećam se da sam zamahnuo nožem prema žrtvi. Zubi su mi bili polomljeni. Moje dete je išlo u četvrti razred osnove škole tada, a sada već studira na univerzitetu. Rekao sam porodici da želim da ih vidim i zahtevam da budem otpušten – rekao je Aktaš.

0
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter