1
Katar 2022

FOTO: Twitter/@HNS_CFF

LOVREN NEMA PROBLEM ŠTO SU BRAZILCI FAVORITI: „Gledamo sebe i tako ćemo se postaviti!“

Objavljeno: 07.12.22 u 20:25

Nema straha u redovima Vatrenih.

Reprezentacija Hrvatske još jednom je pokazala da je daleko najbolja reprezentacija na ovim prostorima. Ponovo su među osam najboljih reprezentacija na svetu.

Otuda i veliko samopouzdanje koje imaju. Pred okršaj sa Brazilcima u četvrfinalu Mundijala, govorio je Dejan Lovren, štoper reprezentacije Hrvatske.

Brazil je definitivno favorit. Oni imaju dve ekipe koje u bilo kom trenutku mogu promeniti tok utakmice. Favoriti su, ali nemamo problema s tim. Poštujemo svakoga, ali gledamo sebe i tako ćemo se i postaviti. – rekao je nekadašnji fudbaler Liverpula.

Vrlo je blizu bio Lovren da na ovom prvenstvu i nema ulogu startera. Pričalo se dosta o njemu u hrvatskim medijima. Selektor Dalić se odlučio da mu ukaže poverenje i čini se da nije pogrešio. Protiv Japana upravo je Lovren bio asistent kod pogotka Perišića.

Dejan ima odličnu komunikaciju sa čudom od deteta, Joškom Gvardiolom.

Da, sada je to tako. Kad sam ja bio klinac, pratio sam korake Križanca, Šimunića i Kovača, ali i drugih. Gledao sam svaki njihov korak i upijao sve što su mi govorili. Možda su oni malo bili žustriji prema meni, ali pokušavam naravno pričati s Joškom koliko je moguće. Dajem mu savete, a on sluša i upija i mislim da je on daleko ispred mene nego što sam ja bio u njegovim godinama. Ima takav kvalitet i pokazao je to ovde. Nije niti čudo što se svi zanimaju za njega. Nadam se da će i on pričati za 15-ak godina da sam mu ja davao savete. – zaključio je Lovren.

Hrvatska i Brazil snage će odmeriti u petak od 16 časova.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter