0
Katar 2022

FOTO: Youtube/Screenshot

JAPANCI POVELI PROTIV HRVATA U ZAVRŠNICI PRVOG POLUVREMENA: Komšije nisu iskoristile svoje šanse – kazna je stigla! (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.22 u 16:49

Biće zanimljivo u nastavku.

Fudbaleri Hrvatske, na ovom Mundijalu imaju težak zadatak – da odbrane srebrnu medalju koju su osvojili pre 4 godine. Njihov prvi protivnik u nokaut fazi je selekcija Japana, koja je jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg Svetskog prvenstva.

Nakon prvih 45 minuta, rezultat je 1:0 u korist selekcije Japana. Pogodak je postigao Maeda u 44. minutu nakon centaršuta sa desne strane i odbijene lopte.

Prvi je zapretio Japan, već u 3. minutu, ali je nakon kornera Taniguči šutirao glavom pored gola.

Već nakon 5 minuta, Hrvatska umalo da dođe do vođstva. Posle greške golmana Japana, Perišić je imao sjajnu šansu, šutirao je, ali je Gonda bio siguran. Loptu je potom u petercu imao Petković, koji je bio okrenut leđima, pa je njegov udarac završio u rukama golmana Japana.

Nova velika šansa za Hrvate, viđena je u 28. minutu. Gvardiol je dobro prosledio loptu do Petkovića, koji ipak nije uspeo da je prosledi do Kramarića.

Japan u 41. minutu dolazi do dobre prilike. Kamada je uspeo da prevari odbranu Hrvatske, došao je u dobru poziciju, ali je njegov šut otišao iznad gola.

Do vođstva, fudbaleri Japana dolaze u 44. minutu. Maeda je naleteo na loptu u šesnaestercu Hrvatske, a niskim udarcem po sredini gola, uspeo je da savlada golmana Livakovića. Nakon VAR provere, zaključeno je da ofsajda nije bilo i Japanci su mogli da slave.

Hrvatska je u prvih 45 minuta imala nekoliko šansi, pa sigurno ima za čim da žali

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter