0
Katar 2022

Foto: Twitter/@HNS_CFF

HRVAT OTVORIO DUŠU POSLE JAPANA: „Srpski reprezentativci su mi poželeli sreću, u kontaktu smo stalno“

Objavljeno: 05.12.22 u 21:20

Ovi primeri su pokazatelj da sport mora da bude izvan politike

Uprkos tome što je meč između Japana i Hrvatske završen bez pobednika, na kraju je evropska selekcija uspela posle boljeg izvođenja jednaesteraca uspela da se plasira u četvrtfinale Mundijala.

Posle utakmice sa „samuraijima“ pred javnost je izašao Nikola Vlašić, koji je presrećan zbog uspeha tima.

VESTI SA MUNDIJALA:

Bila je teška utakmica. Japan se pokazao kao odlična ekipa. nisu slučajno pobedili Španiju i Nemačku u grupnoj fazi. Znao sam da igraju disciplinovano, da stoje duboko u bloku i igraju kontre. Ali, mislim da smo drugi deo poluvremena su kontrolisali, posle smo mi dominirali uttakmicom. Nismo pobedili u 90 minuta, otišli smo dalje i mislim da smo zasluženo na penale pobedili – istakao je Vlašić i dodao:

Mnogo je teško bilo gledati utakmicu sa klupe. Uvek mi je teže gledati, nego da igram utakmicu. Posle sam osećao da ćemo dati gol. Nismo, ali smo srećom pobedili na penale.

Nikola Vlašić je istakao da su mu srpski fudbaleri poželeli sreću pred ovaj meč.

Jesu, i Nemanja i Saša i Vanja, svi. Čuli smo se tokom svetskog. Oni su sada, na žalost, kući. Ali, čujemo se, u kontaktu smo stalno.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter