0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Basketball ABA season 2019-2020 Partizan v Primorska Koper head coach Andrej Zakelj Beograd, 29.12.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MOŽE DA BUDE PONOSAN NA SVOJE IZABRANIKE: Zvezda slavila, ali se pošteno oznojila!

Objavljeno: 04.12.22 u 20:21

Pružili su dostojan otpor favorizovanom rivalu!

Crvena zvezda slavila je na gostovanju ekipi SC Derbija u okviru ABA lige. Izabranici Duška Ivanovića na kraju su ostvarili ubedljivu pobedu, ali daleko od toga da je ona bila i laka. Izabranici trenera Žakelja pružili su jako dobar otpor.

‘Ne mogu mnogo toga da zamerim ekipi. Momci su zaista dali sve od sebe. Borili su se od prvog do poslednjeg minuta, uspeli smo tokom treće deonice da stignemo do egala, ali nismo uspeli da uvedemo meč u neizvesnu završnicu, jer je nedostajalo fokusa i koncentracije. Napravili smo dosta grešaka u završnici, dozvolili Zvezdi mnogo lakih poena.’ – rekao je Žakelj i potom dodao:

FOTO:
KK Crvena zvezda mts
@kkcrvenazvezda/ Twitter

‘Energija je bila na visokom nivou, ali je nedostajalo fokusa. Nadam se da će i u period koji sledi energija i motivacija biti na istom nivou, kao što je to bio slučaj protiv Partizana i Crvene zvezde, iako smo oba meča izgubili. To je jedini način da stignemo do cilja u sezoni koja je u toku.‘ – zaključio je on.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter