0
Katar 2022

Foto: Twitter/@BelRedDevils

JEZIVO POREĐENJE FRANCUZA: Igrača Belgije poistovetili sa osvedočenim pedofilom i serijskim silovateljem!

Objavljeno: 04.12.22 u 12:47

Potpuno nepotrebno preterivanje koje je prešlo svaku granicu ukusa

Odigrao je Dris Mertens zaista užasan meč protiv reprezentacij Hrvatske u meču odluke u kojem je njegova Belgija na kraju odigrala nerešeno 0:0 i tako je završila učešće na Mundijalu.

Njegov nastup je novinar jednog francuskog portala ocenio sa 3 od 10, što je na prvi pogled u redu, ali ga je onda uporedio sa poznatim pedofilom i silovateljem.

VESTI SA MUNDIJALA:

Još jedan mali Belgijanac je nestao, ali ovoga puta Mark Dutro nema veze sa tim – napisano je u francuskim medijima.

Čini se da nije samo Dris Mertens ostao u šoku usled ovog poređenja, već kompletna fudbalska javnost koja je momentalno osudila ovakve natpise.

Inače, Mark Dutro je silovatelj i pedofil iz Brisela koji je uhvaćen 1989. godine, a tada je optužen da je silovao i ubio pet devojčica.

Posle tri godine robije on je pušten na slobodu, da bi ponovo bio uhapšen 1996. godine kada je dokazano da je oteo i seksualno napastvovao šest devojčica koje su imale između 8 i 19 godina, od čega je četiri ubio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter