1
Katar 2022

FOTO: Youtube/Screenshot

RADE BOGDANOVIĆ SUMIRAO NASTUP SRBIJE U KATARU: Nije to bio moj Piksi, videlo mu se u očima da nije veseo!

Objavljeno: 03.12.22 u 12:18

Upitan je i da li Stojković treba da ostane selektor.

Nekadašnji proslavljeni fudbaler i stalni analitičar RTS-a Rade Bogdanović, sumirao je utiske nakon poraza Srbije od Švajcarske i ispadanja sa Mundijala u Kataru. On je prvo pričao o selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju, za koga je rekao da je dobio radio posao, ali da na konferencijama nije bio veseo.

– Dragan Stojković je veliko ime, čovek koji je dobro radio posao. Moram da primetim i ne mogu da prećutim, nije na konferencijama bio veseo, nije bio moj Piksi, iz očiju može da se primeti kako se čovek oseća, čini mi se da nije bio veseo – počeo je Bogdanović.

O UTAKMICI SA KEMURNOM: Mi danas nismo imali selektora, nikada nisam video lošije vođenje utakmice! 

Dobio je Bogdanović pitanje i da li Piksi treba da ostane selektor Orlova.

– To je pitanje saveza. U kakvim odnosima su otišli i u kakvim će se vratiti, to je kompeksna situacija, to će analize da pokaže. Činjenica je da bi se napravio rezultat mora da posotji kontinuitet.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom se vratio na utakmicu sa Kamerunom i analizu posle nje, u kojoj je uputio velike kritike na račun naše selekcije.

Vraćam se na analizu utakmice sa Kamerunom, nekad istina zna da boli, dobio sam packe od supruge: Šta ti bi kad voliš Piksija da ga tako kritikuješ? Ja sam bio samo profesionalac – zaključio je Bogdanović.

10
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter