28
Katar 2022

FOTO: RTS/Screenshot

RADE BOGDANOVIĆ OŠTRO UDARIO PO PIKSIJU: Mi danas nismo imali selektora, nikada nisam video lošije vođenje utakmice!

Objavljeno: 28.11.22 u 13:14

Bogdanović nije štedeo selektora Stojkovića.

Fudbalska reprezentacija Srbije, remizirala je sa Kamerunom rezultatom 3:3. Po završetku ovog susreta, u analizi meča na RTS-u, pričao je nekadašnji proslavljeni fudbaler Rade Bogdanović, koji je imao šta da kaže za vođenje utakmice selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Mi smo danas odigrali utakmicu, a da nismo imali selektora na klupi. Nikada nisam video da neko lošije vodi utakmicu na tako nekom velikom takmičenju kao Dragan Stojković danas – počeo je Bogdanović i dodao:

– Užas, da vi kod rezultata 3:1, kad vam se ekipa vratila na kraju prvog poluvremena, imate dva gola prednosti, da vi pustite njih petoricu na visoki presing. Da 10 minuta ne zna ko gde udara, da jednostavno kao trener na klupi vi prosto morate da razmišljate.

158
14

28 Komentara

  1. Dugujete jos pare gospodinu Milom Hadziabdic od transfera za Katar kada vas je prodao u Klub koju je njegov brat vodio.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zašto nema Radeta večeras da komentariše?! Baš se pitam… Samo uvlakači. Idealan primer cenzure. SRAM BILO RTS!!! PRAVDA ZA RADETA I SLOBODAN GOVOR!

    16
    0
    Odgovori
  3. Ko ce meni da odgovori zasto Vlahovic ne igra. Da li je razlog da je ljut sto nije od starta igrao protiv Brazila. Povreda je samo izgovor. Ocugledno da su Vlahovic i Piksi u sukobu. Kada ce shvatiti da je interes Srbije na prvom mestu , tu niko nema prava na licnu sujetu.

    21
    2
    Odgovori
  4. U pravu je covek sasvim. Kakav selektor!? Prvo udari po igracima posle prve utakmice, a sada izgubi dobijenu utakmicu. On je izgubio utakmicu, a ne igraci

    53
    2
    Odgovori
  5. Uzas od piksija i mitrovica,pa zar igra sam sve mu j…nece debil loptu da dadne sanse nema pa u kom bi ti mene odje igrao smrsdu jedan,a piksi neka ide u javor

    26
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter