0
Katar 2022

FOTO: Twitter/Screenshot

JAPANAC NAPRAVIO ŠOU NAKON POBEDE NAD ŠPANIJOM: „Gde je Morata, gde je Morata?!“ (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.22 u 08:41

Zapalio je društvene mreže.

Fudbaleri Japana, napravili su jedno od najvećih iznenađenja na Svetskom prvenstvu u fudbalu, tako što su u trećoj rundi savladali selekciju Španije sa 2:1 i tako sa prvog mesta obezbedili mesto u nokaut fazi. Njihov naredni rival, biće Hrvatska, dok je selekcija Nemačke, takmičenje završila u grupi.

VESTI O MUNDIJALU:

Nakon ovog trijumfa, naravno, usledilo je ogromno slavlje navijača Japana, jer je veliki deo ljubitelja fudbala već video Nemce i Špance kao sigurne učesnike završnice takmičenja. Ipak, Japanci su verovali u svoj tim, a jedan navijač, posebno se istakao nakon trijumfa.

Španija je imala mnogobrojne šanse na ovom meču, ali nije uspela da ih iskoristi. Upravo ovaj navijač, prozvao je jednog od najboljih napadača protivničkog tima, Alvara Moratu, rečima:

– Gde je Morata, gde je Morata – aludirajući da je stavljen u džep.

Ipak, Morata je na ovom duelu uspeo da postigne pogodak, a Španija, u ostalih 14 šuteva, nije uspela da zatrese mrežu Japana.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter