0
Katar 2022

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 17: Nemanja Matic of Serbia applaudds to the fans after the UEFA Nations League C group four match between Serbia and Montenegro at stadium Rajko Mitic on November 17, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

„AKO JE PRAVDE, UTAKMICA POČINJE PENALOM ZA SRBIJU“: Nemanja Matić se prisetio prošlog meča sa Švajcarskom! (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.22 u 11:58

Bila je to velika nepravda.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić, pred duel Srbije i Švajcarske, koji će odlučiti putnika u nokaut fazu, prisetio se i prošlog susreta ove dve selekcije. Tada je Srbija poražena sa 2:1 i ostala je bez završnice takmičenja, a nakon tog meča, čitav svet pričao je o očiglednom prekršaju nad Aleksandrom Mitrovićem koji nije okarakterisan kao jedanaesterac.

Matić je na svom Instagram poruku poslao poruku FIFA, u kojoj je istakao da ako ima pravde, večerašnji meč mora da počne penalom za Srbiju.

FOTO: Instagram/nemanjamatic

– Ako je pravde, utakmica počinje penalom za Srbiju – napisao je Matić.

Podsećamo, utakmica između Srbije i Švajcarske igra se večeras od 20 časova, a direktan prenos obezbeđen je na RTS 1. Ovom prilikom, još jednom ćemo se prisetiti situacije, kada su dva Švajcarca držala Mitrovića, a i dalje je neverovatno da ovo nije bio penal.

VESTI O MUNDIJALU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter