0
Evroliga

Branko Lazic (C) during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN JURI NOVU POBEDU I IZLAZ IZ NEGATIVNE SERIJE: Valensija stiže u Beograd – evo gde možete pratiti meč!

Objavljeno: 01.12.22 u 09:11

Imaju problema sa povredama!

Večeras od 20 časova i 45 minuta košarkaši Partizana i Valensije odmeriće snage u 11. kolu Evrolige.

I jedni i drugi se nalaze na identičnom učinku – četiri pobede i šest poraza. To je još jedan razlog zbog koje je ovaj duel itekako bitan. Međutim u redovima beogradskog kluba stanje je daleko od idealnog.

Matijas Lesor i Alen Smailagić pod velikim su znakom pitanja, s obzirom da već par dana imaju problema sa povredom. Francuz je povredio lakat, dok je povreda Smailagića ozbiljnija, a on se povredio u utakmici protiv Barselone. Uz pređašnju povredu Balše Koprivice, jasno je da će crno-beli biti žestoko oslabljeni ukoliko nijedan od ove dvojice ne bude mogao na teren.

Veliki teret pašće na leđa Vladimira Brodžijanskog, a Željko Obradović biće prinuđen da nekog „niskog“ igrača stavi na poziciju centra.

Ipak, da sačekamo sa Lesorom i Smailagićem do početka meča, ali jasno je da su roviti.

Head coach Zeljko Obradovic Mathias Lessort (C) and Vladimir Brodziansky (R) during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan Mozzart Bet and KK Split at Stark Arena on November 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

Sa druge strane, Partizan je u jednom negativnom nizu. Na poslednja tri meča doživeli su tri poraza. Ipak, kada se pogleda da su to bila gostovanja Barseloni, Real Madridu i Crvenoj zvezdi, definitvno je malo „lakše“ podneti to.

U goroj seriji se nalaze košarkaši Valenije, koji su, računajući i ACB ligu, doživeli pet poraza zaredom. Pobeđivali su ih – Virtus, Tenerife, Real Madrid, Žalgiris i Unikaha.

Jasno je dakle da ni španska ekipa ne dolazi u optimalnoj formi i verovatno predstavlja idealnog protivnika da se upravo protiv njih prekine ova serija poraza uz naravno podršku krcate beogradske Arene.

Prenos ovog susreta biće na programu Sport Klub 1.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter