0
Katar 2022

Nemanja Radonjic of Serbia in action during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

HRVAT OTKRIO KAKVA ATMOSFERA VLADA MEĐU ORLOVIMA: Redovno se čuje sa Nemanjom Radonjićem!

Objavljeno: 01.12.22 u 20:39

Uspeli su da prođu u nokaut fazu.

Fudbaleri Hrvatske uspešno su se plasirali u nokaut fazu Svetskog prvenstva u Kataru, tako što su u trećoj rundi remizirali sa Belgijom rezultatom 0:0. Taj bod, komšijama je bio dovoljan za plasman dalje, a naša selekcija će već sutra igrati svoj odlučujući meč sa Švajcarskom.

O tom meču, pričao je i hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić, koji je otkrio kakva atmosfera vlada među Orlovima.

– Ja imam tri saigrača u klubu, Sašu Lukića, Vanju Milinković-Savića i Nemanju Radonjića. To su moji jako dobri prijatelji, družimo se i izvan kluba i u klubu. Želim im svu sreću. Čujem se stalno sa njima, dopisujem se sa Radonjićem, kaže da je super atmosfera i da očekuju pobedu. Ja njemu verujem – rekao je Vlašić.

from left Nemanja Radonjic, Milos Veljkovic, Nikola Milenkovic, Ivan Ilic, Srdjan Babic celebrate during Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Cameroon and Serbia. Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs

Potom je progovorio i o samoj utakmici sa Belgijom. Vlašić je zaključio da je njegov tim imao određene šanse, ali da je znao da je rezultat 0:0 dovoljan.

– Bili smo dobri, imali smo šansi, ali nismo postigli gol. Posle se uvukla nervoza, znali smo da je 0:0 dovoljno, imali su neke šanse, ali na ovakvim takmičenjima ponekad treba imati i sreće – istakao je Vlašić.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter