0
Katar 2022

FOTO: Twitter/Socceroos

ŠOK U KATARU: Tunis i Australija vode, Danci ovo nisu očekivali! (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.22 u 17:27

Ovo su čari Mudnijala.

U samo nekoliko minuta, dogodio se veliki haos u grupi D na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Tunis i Australija poveli su protiv Francuske, odnosno Danske i tako iznenadili čitav svet.

BEZ GOLOVA NA POLUVREMENU: Danska svim silama napada Australiju, Tunis u egalu sa Francuskom!

Pogodak za Tunis postigao je kapiten Kazri, u 58. minutu sa ivice šesnaesterca. On se maltene prošetao do kaznenog prostora i onda u padu savladao golmana Tunišana. Rezultat je sada 1:0, ali će Tunisu trebati povoljan rezultat iz susreta Australije i Danske, gde su Kenguri poveli.

Na drugoj strani, u 61. minutu utakmice AustralijaDanska, Kenguri su došli do vođstva. Leki je napravio nekoliko sjajnih poteza i tako postavio rezultat 1:0 u korist njegove selekcije.

Ako ovi rezultati ostanu do kraja, Australija će kao druga u grupi ići u narednu fazu, dok će Danska i Tunis završiti takmičenje. Naravno, Francuska će zadržati prvo mesto, gotovo u svakom slučaju.


Standings provided by Sofascore

VESTI O MUNDIJALU:

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter