2
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

ŠIMUNIĆ PROVOCIRAO U SVOM STILU: ‘Oni su rekli da će biti prvaci, a sada možda idu kući! Zato je Hrvatska sila!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.22 u 20:25

Vlasnik ‘najgrubljeg starta na Marakani godinama unazad’ ponovo razbesneo Srbiju!

Dok fudbalere nacionalnog tima Srbije u petak očekuje odlučujući meč grupne faze na Mundijalu protiv selekcije Švajcarske, mogu se čuti razni komentari na igru i rezultate ekipe Dragana Stojkovića Piksija. Upravo jedan komentar, ili bolje rečeno provokacija, dolazi iz Hrvatske.

FOTO: STARSPORT

Nekadašnji reprezentativac ove zemlje, danas selektor u19 nacionalne selekcije, Josip Šimunić, smatra da je Srbija ‘visoko poletala’ i da će zbog toga već u petak završiti učešće na Svetskom prvenstvu, dok je Hrvatska ‘sila’ za Orlove. Šimunić je u razgovoru za ‘Večernji list‘ najpre govorio o duelu između Srbije i Hrvatske na ‘Marakani’, u okviru kvalifikacije za Mundijal 2014. godine, kada je na krajnje nesportski način povredio Miralema Sulejmanija.

– Bilo pa prošlo. Nisam se nikada posle čuo sa njim. Važno je da smo mi prošli na Svetsko prvenstvo. Ja sam dao sve od sebe kažete? Ne, svi su tada baš dali sve  – istakao je nekadašnji štoper, koji se potom osvrnuo na susret Srbija – Kamerun:

-Prosto mi je neverovatno za Srbiju da vodiš 3:1 protiv Kameruna i da primiš dva gola tako što stojiš visoko. Njihovi mediji znaju da preteruju. Stavili su pre Brazila „hajde pobedite ove klovnove“. To je Brazil. Oni su ih dizali, govorili da su ovo, ono. Sada ih zapinju da se vrate kući – poručili  su u studiju Delač i Šimunić.

Na samom kraju intervjua, Šimunić je poslao poruku koja će razbesneti naše navijače.

– Srbi su rekli da će biti prvaci sveta. Zato je Hrvatska sila, a oni idu kući možda – kazao je Šimunić.

13
10

2 Komentara

  1. Nije to provokacija, čovek je u pravu, večito se mi dižemo u nebesa pa padnemo nisko, treba cutati i igrati fudbal, pa kroz rezultate da pokazes da si veliki, Hrvatska je to uradila 2018.

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter