5
Katar 2022

FOTO: Screenshot

RADE BOGDANOVIĆ NIJE „SKLONJEN“ SA RTS-A!? Evo da li će se Sarajlija vraćati u studio za vreme Mundijala!

Objavljeno: 30.11.22 u 08:37

Nedavno je Srbija kiksnula protiv Kameruna i na Svetskom prvenstvu u Kataru uspela da naivno ispusti dva gola prednosti, i tako sebe stavi u nezgodnu poziciju pred poslednje kolo i duel sa Švajcarskom.

Ipak, ruku na srce, vođenje utakmice je bilo, najblaže rečeno jako loše, što je prvi Rade Bogdanović u studio RTS-a zamerio Draganu Stojkoviću, a kako ga juče nije bilo na malim ekranima, počele su ekspresno spekulacije o tome da li je on „sklonjen“ zbog takvih reči.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Ipak, Telegraf je saznao, i preneo, da je raspored unapred dogovoren, i da je Sarajlija već odavno zakazao utorak kao slobodan dan, a ruku na srce, i nije bilo nekog vatrometa na Mundijalu kada su jučerašnji mečevi u pitanju, pa je očekivano da ako je morao da odmara, to bude za vreme finiša prve dve grupe.

On se u studio vraća već u sredu.

10
3

5 Komentara

  1. Rade u pravu si,to što si izjavio to bi rekao svako ko malo pozna fudbal.Ja sam veliki zvezdaš i Piksija sam cenio kao igrača ali sad se videlo da nevodi dobro repre.Onaj Đorović mu u toku utakmice non-stop nešto šaputao.Šta on ima da sluša nekoga?

    10
    1
    Odgovori
  2. Ne znam ko je govedu dao da bude komentator na javnom servisu.
    Cak da smo najgori na svetu,ne sme tako da se prica o Piksiju i igracima. Sram ga bilo!

    2
    38
    Odgovori
    • Mile ciken pile,sta trebaju ovi indijanci samo da hvale za saku dinara i da pricaju reda radi kako je sve divno i kako je Piksi zlatan,protiv Kameruna je najgore ikada vodjena utakmica u istoriji svjetskih prvenstava……

      11
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter