0
Katar 2022

FOTO: Screenshot

KRAJ ZA JOŠ JEDNU ZVEZDU MUNDIJALA: Ovaj put nije povreda razlog prevremenog odlaska kući, a evo šta je!

Objavljeno: 29.11.22 u 12:10

Fudbaleri reprezentacije Srbije remizirali su sa ekipom Kameruna 3:3. Potpuno neverovatan meč, pre svega preokret Srbije u finišu prvog poluvremena, pa vođstvo od 3:1 i onda šokantan povratak Kamerunaca.

Srbija nije uspela da iskoristi ni činjenicu što na golu nije bio prvi golman Kameruna, Andre Onana, koji se zbog sukoba sa Rigoberom Songom, našao van sasstava za jučerašnji meč. Ipak, šta god uradili Neukrotivi lavovi u petak protiv Brazila, takmičenje je gotovo za čuvara mreže Intera.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Naime, kako javlja Fabricio Romano, on će otputovati najpre u Pariz, da bi potom odatle leteo za Jaunde, prestonicu afričke zemlje. S obzirom kakvo je stanje u fudbalskoj javnosti Kameruna, teško da će se golman vraćati u selekciju dok je proslavljeni fudbaler na poziciji selektora.

Njihov meč sa Selseaom je na programu u petak od 20 časova, a samo pobeda ostavlja šanse afričke selekcije za prolaz dalje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter