6
Katar 2022

FOTO: Starsport

ZA BINIĆA JE MEČ SA KAMERUNOM PORAZ: Igrači su bili sebični, a kritkovao je posebno Mitrovića!

Objavljeno: 28.11.22 u 17:04

Fudbaleri reprezentacije Srbije remizirali su sa ekipom Kameruna 3:3. Potpuno neverovatan meč, pre svega preokret Srbije u finišu prvog poluvremena, pa vođstvo od 3:1 i onda šokantan povratak Kamerunaca.

Ovim remijem znatno su se zakomplikvale kalkulacije Srbije za prolaz u nokaut fazu Mundijala.

Ubrzo se veliki broj uspešnih srpskih fudbalera oglasio, a jedan od njih je i Dragiša Binić, koji je odgovarao na pitanje novinara portala INDEX.HR:

„Nemam pojma što se dogodilo. Ništa mi nije jasno. Kao da smo namerno hteli da ne pobedimo. Imamo 3:1, vratili smo se nakon njihovog gola, sve smo imali, oni nam ne bi dali gol do sutra… A onda mi s onakvom odbranom izađemo visoko umesto da mirno stanemo u blok i zatvorimo utakmicu„.

„Nije mi samo jasno čija je to bila ideja da se izađe tako visoko s igračima koji nisu fizički spremni, ko je to igračima rekao? Je li to bila odluka selektora ili igrača? Ne znam šta bih rekao, jer nijedan trener to ne bi naredio„.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

„Videli smo juče kako je Hrvatska rešila problem zvan Kanada. Rano su primili gol, gubili su, baš kao i mi, samo su oni to do kraja odradili majstorski. Njihova odbrana nije pravila gluposti kao naša, stajali su tačno onako kako je trebalo. Hrvatska je ozbiljna reprezentacija, ovako nešto nije moglo da joj se dogodi. Ovo se događa samo nama“.

Razočaran je remijem.

„Ne bih rekao da smo uzeli bod, za mene je ovo poraz, jer kako drugačije to kad imaš 3:1, vratio si se u utakmicu, imaš šanse, a onda se raspadneš. Ovo je puno veći šok nego poraz od Brazila i nisam siguran kako će ekipa da reaguje protiv Švajcarske. Strašno nas je poljuljalo, bojim se poslednje utakmice u grupi„.

Za kraj je rekao.

„Rekao bih da su igrači bili sebični. Konkretno, mislim na Mitrovića. U redu, dao je gol, ali trebalo je da izađe. Piksi je morao da ga vadi čim je postalo jasno da nije potpuno spreman. Stvarno mi nije jasno čija je ideja bila da ostane u igri. Nama su trebala dva brza igrača, da iz kontre dotuku Kamerun. I što smo mi umesto toga napravili? Izašli na centar i pustili ih da nam zabiju dva gola. Neverovatno“, zaključio je Binić.

115
5

6 Komentara

  1. Do juce vam je bio najbolji trener sad odjednom ne valja,kakav smo mi narod samo pljujemo i menjamo kad nesto ne ide,a svi smo pametni kad je dobro,mrss nabijen vas na onu stvar

    3
    2
    Odgovori
    • Pa jel tebi sve bilo uredno u toj utakmici? Zar mitro nije trebao odmorit u drugom na 3-1 a da udje neko svjez? Zar odbrana nije trebala da se spusti do svog gola i da umrtvi igru tj da cuva prednost? Zar sve ovo nije trebalo da se desi ili je uredno sve ono sto smo napravili, da forsiramo mitra do kraja, da obrana stoji na centru itd…

      2
      0
      Odgovori
  2. Ovo je sve super,ovako ako vredimo idemo dalje a ako ne ništa novo.Talijani su bili prvaci svijeta sa tri remija u grupi jedva srečno prosli a onda razvalili.

    5
    3
    Odgovori
  3. Tacno je da trener snosi krivicu posle 3:1…
    Ali,taj trener je odveo prosecnu ekipu direktno u Katar! Ne zaboravite to! Ovo je njihov maksimum!

    11
    12
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter