1
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

VMS LJUT NAKON REMIJA: ‘I treba da se stoji visoko – Veliki problem u organizaciji!’

Objavljeno: 28.11.22 u 19:07

Nalazimo se u izuzetno teškoj poziciji.

Umesto da držimo sve u svojim rukama, sada strepimo od potencijalnog iznenađenja Švajcarske protiv Brazila. Golman naše reprezentacija, Vanja Milinković-Savić svestan je kakvu šansu je propustila Srbija, kada je danas ispustila prednost od 3:1 u duelu sa Kamerunom.

‘Ne može ni u koga da se uperi prst, mali detalj presuđuje. Uvek može da se desi da primiš gol iz kornera. Nije to toliko strašna stvar. Mnogo je veći problem u organizaciji svega ostalog kada se vodi 3:1.’ – rekao je vidno razočarani Vanja, da bi potom dodao:

FOTO: STARSPORT

‘Treba da se stoji visoko, treba da se protivnik drži što dalje od gola. Bio je manjak komunikacije među nama, manjak uigranosti… To su sitni detalji.’ – dodao je Milinković-Savić, koji je svestan da sada ne zavisi sve od njih:

FOTO: Starsport

‘Sada se nadamo da će Brazil da pobedi Švajcarsku. Sad možemo da pričamo do sutra. Do devet uveče neće sve zavisiti od nas. Nadamo se da Brazil dobiti utakmicu protiv Švajcarske i onda da se vratimo pozitivi.’ – zaključio je Vanja u razgovoru za Mozzart sport.

U oba naša duela na Svetskom prvenstvu u Kataru na golu je bio Vanja Milinković-Savić.

2
1

1 Komentara

  1. Bolje da je danas bilo 3:3 nego da protiv Svajcaraca počne filozofia cuvanja rezultata i primanje gola u 90.minutu.Ovako il pokojnici ili pukovnici na njima je sve.

    7
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter