0
Katar 2022

FOTO.:Twitter/@nati_sfv_asf

REPREZENTATIVAC ŠVAJCARSKE O DUELU SA SRBIJOM: ‘Čeka nas finale – Videli smo da možemo da im damo gol!’

Objavljeno: 28.11.22 u 23:03

Sve staje u jednu utakmicu!

Reprezentacija Švajcarske poražena je od Brazila, pa će u poslednjem kolu u duelu sa našom selekcijom voditi bitku za prolaz u narednu rundu Svetskog prvenstva. Nakon meča sa Brazilcima, Fabijan Frej vrlo otvoreno govorio je za srpske medije:

‘Čeka nas finale. Svi su očekivali da se Srbija i Švajcarska bore za drugo mesto, tako i izgleda, mada ne smemo da zaboravimo na Kamerun. Imao tri boda, oni jedan, što nam daje prednost, ali pokušaćemo da pobedimo i u toj utakmici.’ – rekao je Fraj nakon poraza od Brazila da bi potom dodao:

FOTO.:Twitter/@nati_sfv_asf

‘Srbija je postigla tri lepa gola, mislio sam da je gotovo na 3:1, da će pobediti, ali sledeći put kada sam pogledao televizor bilo je 3:3. Videli smo da možemo da im damo gol, ali moraćemo i da budemo oprezni pozadi jer imaju dobar napad. Ne želim previše da gledam unapred, utakmica je tek za nekoliko dana. Iznenadio sam se da nisu pobedili posle 3:1, ali Kamerun isto dobra igra.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter