3
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

PIKSI SVESTAN GDE SU BILE GREŠKE: „Osećamo frustraciju zbog rezultata, amaterski primljeni golovi – navijamo za Brazil!“

Objavljeno: 28.11.22 u 13:31

I selektor u šoku!

Fudbaleri reprezentacije Srbije remizirali su sa ekipom Kameruna 3:3. Potpuno neverovatan meč, pre svega preokret Srbije u finišu prvog poluvremena, pa vođstvo od 3:1 i onda šokantan povratak Kamerunaca.

Naravno, selektor Dragan Stojković Piksi, ne može biti zadovoljan ovakvim ishodom utakmice.

Osećamo frustraciju, što se rezultata tiče. Imati 3:1 na ovakvom nivou, i dopustiti im da se vrate je frustrirajuće. Reagovali smo odlično posle njihovog gola, napravili smo neke fenomenalne šanse, postigli smo tri gola kasnije. Ovakva postavka odbrane je zabranjena na ovom nivou, to je amaterski. Ne sme da se dešava. To nas je koštalo pobede, a sve ostalo, posed i dominacija ne znači. – započeo je selektor.

Novinare je zanimalo zbog čega je teren prilično rano napustio strelac prvog gola Orlova, Strahinja Pavlović. Izgleda da je u pitanju povreda.

Ponovo smo imali peh da su nam se dva štopera povredila. To su bile prinudne izmene, jer su imali oni dva napadača, pa smo morali da reagujemo. Te povrede nas brinu, pa smo se prilagođavali. – otkrio je Piksi.

FOTO: STARSPORT

Pohvalio je igrače za prikazanu igre, ali smatra da su Srbiju taktičke greške koštale. Srbija sada navija za Brazil u duelu sa Švajcarskom.

Igrači su igrali odlično, prava poezija, ali smo pravili taktičke greške. Dali su nam drugi i treći gol identično, čekamo utakmicu večeras i navijamo za Brazil. Da bi se otišlo dalje mi moramo pobediti, ali ipak da sačekamo. Treba biti realan, šteta je jer smo imali potpunu kontrolu. – iskren je šef struke naše reprezentacije.

Za kraj, vrlo kratko je poručio da predaje nema, to je sigurno.

Nećemo se predavati u svakom slučaju! – zaključio je Dragan Stojković.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

3 Komentara

  1. Izađi Stojkoviću,i reci šta se dešava sa igračima. Zašto igraju ko da nikad prije igrali. Tadić nula , čovjek koji je mozak reprezantacija,šta se dešava s njim to nije normalno.

    2
    0
    Odgovori
  2. Imao si jednu jedinu grešku koja se vidjela iz aviona,nakon3:1si morao izvuči iz igre Kostića i ubaciti Mladenovića!!Kostić je na 30%.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter