1
Katar 2022

FOTO: Starsport

KAMERUNCIMA SRBI DONELI OGROMAN RAZLOG ZA SLAVLJE: Evo kakvi su negativni nizovi prekinuti protiv Orlova!

Objavljeno: 28.11.22 u 16:10

Fudbaleri reprezentacije Srbije remizirali su sa ekipom Kameruna 3:3. Potpuno neverovatan meč, pre svega preokret Srbije u finišu prvog poluvremena, pa vođstvo od 3:1 i onda šokantan povratak Kamerunaca.

Ovim remijem znatno su se zakomplikvale kalkulacije Srbije za prolaz u nokaut fazu Mundijala.

Ipak, i pored svega toga, Kamerunci su ostali samo u teorijskom domenu kada je prolaz grupe u pitanju, ali su na ovom meču prekinuli jedan izuzetno loš niz, a takođe i oborili jedan nacionalni rekord.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Naime, afrička ekipa je pre duela sa Orlovima vezala čak osam poraza, a poslednji meč koji su okončali kao neporaženi bio je sada već davne 2002. godine na Mundijalu u Koreji i Japanu, kada su savladali Saudijsku Arabiju minimalnim rezultatom.

Takođe su se današnji reprezentativci upisali u istoriji Kameruna, jer su prvi put upisali tri pogotka na jednom meču, a poslednji put smo više od jednog gola u mreži rivala Neukrotivih lavova juna 1994 godine, kada je remizirano sa Švedskom – 2:2.

0
0

1 Komentara

  1. Zasto naši nisu vodili Neđu bijelog maga sa sibom,ja sam se ježio dok sam gledao one vračeve iz Kameruna na tribinama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter