2
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

„IMALI SMO DOBIJENU UTAKMICU“: Prvi utisci Aleksandra Mitrovića nakon remija sa Kamerunom!

Objavljeno: 28.11.22 u 13:49

Nije lako ni igračima…

Fudbaleri reprezentacije Srbije remizirali su sa ekipom Kameruna 3:3. Potpuno neverovatan meč, pre svega preokret Srbije u finišu prvog poluvremena, pa vođstvo od 3:1 i onda šokantan povratak Kamerunaca.

Meč je odmah po njegovom završetku komentarisao i Aleksandar Mitrović.

Imali smo dobijenu utakmicu. Naivno, naivno… Ostaje nam da pogledamo analizu, da vidimo šta se desilo. Malo naivno smo ovo uradili. – priznaje napadač Fulama.

Postigao je danas gol, čini se da je na optimalnom nivou, ali po propuštenim šansama jasno je da malo fali utakmica srpskom napadaču.

Nadam se da će i protiv Švajcarske biti tako. Imao sam prvo dobru šansu, jednu polušansu. Šta je tu je, idemo dalje. – zaključio je Mitrović.

FOTO: STARSPORT

Sergej Milinković-Savić smatra da je ekipa mogla i morala više. Sada je sve usmereno ka Brazilcima i nadi da će savladati Švajcarsku, da bi Srbija u poslednjem kolu sama rešavala o svojoj sudbini.

Mogli smo i morali više. Imali smo mnogo šanse da zatvorimo meč, ali smo izgubili nekoliko lopti više… Nadamo se da će Brazil da pobedi Švajcarsku i da potom mi slavimo na kraju. Pravili smo više prilika nego protiv Brazila, bili smo mnogo opušteniji. – rekao je Milinković-Savić.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

2 Komentara

  1. FIZICKI NANJESPREMNIJA EKIMA NA PRVENSTVU. Neki imaju snage samo pola sata. Gledajte kako se bore ostale reprezentacije i trce i uporedite sa nasima. To je sustina

    0
    0
    Odgovori
  2. Nestručan,nepismen selektor(“ mister“) i nespremni i rasstimovani fudbaleri sa mnekenom tadićem koji se nije propisno oznojio na utakmici.
    Odbrana brka,zalamaju ih do diskoshernije i lobovanje sa malog fudbala…ccccc,brate bruka,SRAM IH BILO!!!
    TRWBA IM 10.SANSI ZA TREI GOLA..!
    NE SMEM DS PSUJEM DA ME NE BLOKIRAJU,ALI…..

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter