0
Katar 2022

Snezana Borjan during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

HRVATI ZASULI TELEFON SNEŽE BORJAN GNUSNIM UVREDAMA: Ovo je prešlo zaista svaku granicu! (FOTO)

Objavljeno: 28.11.22 u 09:17

Neko mora reagovati na ovo!

Mnogo bure se podiglo nakon sinoćnje utakmice Hrvatske i Kanade u kojoj su Hrvati slavili sa ubedljivih 4:1.

Zaista je to bila jedan dobra utakmica, ali dobar fudbal je ostao u senci vređanja Milana Borjana i njegove supruge.

Borjan je rođen u Kninu, a tokom rata njegova porodica je izbegla u Kanadu. O tome je pričao više puta, a očigledno da su i hrvatski navijači to znali, pa su krenuli sa najgnusnijim vređanjima tokom cele utakmice.

Nažalost, nije samo golman Crvene zvezde bio na udaru već i njegova žena. Naime, Hrvati su došli nekako do njenog broja i među sobom ga delili, a potom uvredama zatrpali njen telefon.

FOTO: Screenshot

Ok, pobedili ste, vređali celu utakmicu. Koja je poenta da ste na Fejsbuk izbacili naše brojeve telefona i zovete nas celu noć i šaljete poruke, vređate? Instagrame ste nam blokirali najstrašnijim uvredama. Koliko ste bolesni i zadojeni mržnjom. Svako normalan bi slavio pobedu, a vi živite i slavite mržnju. – napisala je ona na svom Instagramu.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter