2
Katar 2022

FOTO.:Twitter/@nati_sfv_asf

DŽAKA O DUELU SA SRBIJOM: Iznenađujuće ‘politički korektni’ odgovori iskusnog veziste!

Objavljeno: 28.11.22 u 23:10

Biće to utakmica puna tenzija.

Reprezentacija Švajcarske poražena je od Brazila, pa će u poslednjem kolu u duelu sa našom selekcijom voditi bitku za prolaz u narednu rundu Svetskog prvenstva. Nakon meča o duela sa Srbijom govorio je Granit Džaka.

‘Srbija ima svoj kvalitet koji je drugačiji nego Brazilov danas. S Mitrovićem napred, s više prodora po bokovima, dok Brazil igra više po zemlji… Verujem da možemo da pobedimo i nadam se da ćemo to uraditi u petak.’ – rekao je prilično samouvereni Granit, da bi potom dodao da ga prethodni duel neće motivisati:

FOTO.:Twitter/@nati_sfv_asf

‘Za nas je svejedno protiv koga igramo jer smo profesionalci. Ja sam profesionalni fudbaler, volim da igram i protiv Kameruna i protiv Brazila i protiv Srbije s istim žarom. Istorija nema veze sa utakmicom. Oni su Srbija, mi smo Švajcarska, i jedni i drugi ćemo dati sve od sebe, pa neka bolji pobedi.’ – zaključio je Džaka.

0
0

2 Komentara

  1. Steta sto nisi bio takav gospodin pre 4 godine. Cak i ove reci sad ne znace da nece ispati klasican shipac i jajara na kraju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter