0
AdmiralBet ABA Liga

during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DUŠKO IVANOVIĆ IZUZETNO ZADOVOLJAN: ‘Utakmica na visokom nivou – Ambijent je bio izvanredan!’

Objavljeno: 28.11.22 u 23:21

Može da bude zadovoljan onim što je pokazala njegova ekipa.

Crvena zvezda dosta ubedljivo savladala je Partizan u prvom ovosezonskom derbiju. Rezultat je bio 90:74, a nakon meča prilično zadovoljan bio je šef stručnog štaba ‘crveno-belih’, Duško Ivanović.

‘Neću da gledam statistiku. Mislim da je utakmica bila, neću da kažem kvalitetna, ali na momente na vrlo visokom nivou. Igrali smo protiv ekipe koja ima napadački talenat. Kada smo ih pustili, kad nismo igrali odbranu, imali su lagane koševe i napravili razliku. Imamo karakter.’ – počeo je Zvezdin stručnjak svoje izlaganje, da bi potom dodao:

O POVREDI IVANOVIĆA MOŽETE VIŠE PROČITATI – OVDE!

‘Ambijent je bio izvanredan. Žao mi je šta se desilo sa publikom. Nakon toga, ambijent je bio izvanredan. Ne treba da radimo protiv sebe. Ovo je sport, nekad dobiješ, nekad izgubiš. Velika pobeda za nas.’ – zaključio je Duško Ivanović.

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter