0
Katar 2022

Foto: Twitter/@Argentina

VIĐENA PRVA TUČA NA TRIBINAMA MUNDIJALA: Meksikanci i Argentinci sukob rešavali nasiljem! (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.22 u 08:42

Fudbaleri Argentine  sa Meksikom odigrali su svoju drugu utakmicu grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru. Na Lusailu, stadionu koji prima više od 80.000 gledalaca, je viđena definitivno najbolja atmosfera u dosadašnjem toku prvenstva. Argentina je slavila rezultatom 2:0.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Poznato je koliko ove dve nacije žive za fudbal, i nije tajna da je kod njih pobeda na meču pitanje života i smrti, tako smo videli verovatno i prvi sukob navijača na tribinama na ovom Svetskom prvenstvu. Došlo je do obračuna nekoliko navijača u plavo-belim i zelenim dresovima, došlo je i do padanja preko stolica, ali se policija brzo pojavila na licu mesta i zaustavila sukob.

 

Ipak, argentinski fanovi moraju biti zadovoljniji, jer Gaučosi imaju gotovo sve u svojim rukama, kada je prvo mesto grupe u pitanju, dok Meksiko mora da se nada eventualnoj drugoj poziciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter