0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@EnMaroc

REŠENA VELIKA MISTERIJA: Evo šta se desilo sa golmanom Maroka!

Objavljeno: 27.11.22 u 20:09

Dileme razrešio selektor.

Fudbalska reprezentacija Maroka danas je došla do velike pobede nad Belgijom – 2:0.

Ipak, ono što je svima zapalo za oko je nestajanje golmana afričke selekcije, Jasina Bonoa, nakon što je otpevao himnu.

Golman Sevilje je trebao da se nađe između stativa Maroka, međutim to se nije desilo. Misteriju je nakon utakmice sa Belgijom razrešio selektor, Valid Redžaradžui.

Bonu je dobio udarac još tokom premijere sa Hrvatskom. Nije bio siguran ni za ovaj meč, ali je dao sve od sebe, pokušao je maltene do poslednjeg trenutka da bude na raspolaganju. Posle zagrevanja mi je priznao da se nije osećao najbolje. Bio je iskren i zato je rešio da prepusti mesto na terenu kolegi. – rekao je selektor Maroka.

Jasin Bono je na golu zamenjen od strane Monira El Kadžija koji je odlično odradio svoj posao s obzirom da je sačuvao mrežu netaknutom.

Pre ove zvanične potvrde pojavile su se razne špekulacije. Mehdi Benatija, nekadašnji reprezentativac Maroka izjavio je da Bono nije branio zbog vrtoglavice. Mediji su navodili da je imao problema sa dijarejom. Međutim, sada je sve jasno.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter