1
Katar 2022

FOTO: Screenshot

OGLASILA SE SNEŽANA BORJAN: U zagrljaju sin, a na stadionu konstantna vređanja i provokacije! (FOTO)

Objavljeno: 27.11.22 u 22:14

Neki ljudi i dalje ne shvataju da je 21. vek i da sport treba da nas spaja, a ne razdvaja.

Kapiten Crvene zvezdeMilan Borjan godinama već nosi dres reprezentacije Kanade, jer je tako proveo veliki deo svog života, odnosno svoje detinjstvo, nakon što su njegovi proterani iz Republike Srpske Krajine. Reprezentacije Kanade igrala je danas protiv Hrvatske, a tokom tog susreta Borjanu su navijači iz komšiluka skandirali: ‘Borjane ustašo’, pogrdni nazivi plasirani su i njegovoj ženi, kao i mnogi drugi gnusni činovi.

FOTO: Screenshot

Putem svog instagram profila, njegova supruga Snežana Borjan Filipović oglasila se, napisavši:

‘Slušala sam skandiranje svog imena na Svetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva sa tim, ali nisam očekivala da će se moje ime oriti na Kalifa stadionu na Svetskom prvenstvu! Woow! Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma od ovog zagrljaja i ovolike ljubavi.’ – stoji na njenom instagram storiju.

3
0

1 Komentara

  1. To je njihovo vaspitanje iz kuće i nažalost tu se ništa ne može.Mogu vam samo zavideti.Sramota šta se radi,ja bi njima zabranila ulaz na sledeću utakmicu

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter