4
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

HRVATSKI TRENER OPLEO PO ORLOVIMA: „Poražavajuće je kako je odigrala Srbija – oni su došli da budu svetski prvaci!“

Objavljeno: 25.11.22 u 11:27

Nije baš najbolji početak za Srbiju!

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je u prvom meču na Mundijalu od selekcije Brazila sa 2:0 golovima Rišarlisona.

Mediji u regionu su komentarisali poraz Orlova, pa tako i u susednoj Hrvatskoj. U emisiji posvećenoj Svetskom prvenstvu na HRT-u gostovao je Nenad Bjelica, nekadašnji trener Dinamo Zagreba i Osijek.

Nije mu se svidelo kako je Srbija odigrala.

Poražavajuće je kako je odigrala Srbija, očekivao sam puno više. S obzirom na to kako su igrali u kvalifikacijama, s obzirom na to kakve igrače imaju, ali i s obzirom na to kako su najavljivali ovo takmičenje. Oni su došli da budu svetski prvaci. Srbija nije dobro istrčala nijednu kontru, kad god bi osvojili loptu, nisu imali za to dovoljan kvalitet. – rekao je on.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

Srbija nije imala šansu u kojoj je ugrozila golmana Brazila, Alisona.

Prekid je za inferiornu ekipu prilika da ugrozi rivala. No Srbija ima dovoljan kvalitet da Brazil ugrozi i kroz igru. Reprezentacije koje nisu ni blizu Srbije napravile su više. Srbija nije bila u prilici da ugrozi Brazil u skoro 100 minuta. Razočaravajuće. – zaključio je Bjelica.


Standings provided by Sofascore

9
1

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter