1
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

SRBI PROVOCIRALI NEJMARA: Brazilac pokazivao da nastave još jače, a potom umalo dao gol direktno iz kornera! (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.22 u 10:15

Nije im ostao dužan!

Brazilci su pokazali da su zaista jedna od najboljih selekcija na svetu i rutinski savladali Srbiju sa 2:0. Od početka bilo je varnica na terenu, a ekipa Brazila, pokušavala je da isprovocira Tadića i društvo na terenu.

U centru pažnje bio je naravno Nejmar. Prvo je nakon jednog duela sa Sašom Lukićem skinuo dres, pokušavajući tako da ponizi fudbalera Torina.

TIJAGO SILVA UDARIO NA PIKSIJA: „To je bio nedostatak poštovanja – neka nas sledeći put malo bolje analiziraju!“

Bilo je tu poteza i simulacija iz standardnog repertoara igrača PSŽ-a, ali ništa na šta nismo navikli.

Tokom prvog poluvremena, Brazilci su dobili korner, a Nejmar je trebao da izvede isti tačno ispod navijača Srbije. Naravno, usledili su zvižduci i poneka uvreda upućena brazilskom fudbaleru. On se savršeno uklopio u to i pokazivao srpskim navijačima da još jače zvižde zato što ih ne čuje.

Potom je u stilu Dragana Stojkovića Piksija, pokušao da matira Vanju Milinković-Savića direktno iz kornera, ali je golman Torina bio siguran i spreman.

Pogledajte kako je to sve izgledalo.

@thefootballkingdom1 #neymar #neymarjr #neymarjr10 #neymarjr_10jr #brazil #brazilian #brazil🇧🇷 #brazilianjiujitsu #qatar #qatar2022 #qatarbd #qatar🇶🇦 #qatartiktok ♬ original sound – The Football Kingdom

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter