0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

TADIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU: Evo šta je kapiten poručio nakon poraza od Brazila!(FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.22 u 22:39

Nadamo se boljim rezultatima u nastavku takmičenja!

Srbija je na startu učešća na Svetskom prvenstvu u Kataru, poražena od selekcije Brazila sa 2:0. Nisu Orlovi bili na svom prepoznatljivom nivou, ali se mnogo pitao i protivnik, koji je demonstrirao svoj kvalitet.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija sada se okreću narednim izazovima u grupi G. Srbiju najpre očekuje duel sa Kamerunom, u ponedeljak od 11 časova, dok će četiri dana kasnije odmeriti snage sa Švajcarskom.

FOTO: STARSPORT

Po završetku duela na stadionu ‘Lusail’, kratku izjavu za medije dao je kapiten, Dušan Tadić. Iskusni ofanzivac je poslao snažnu poruku pred predstojeće prepreke.

-Oni su izuzetno kvalitetna reprezentacija. Mogli smo ih ugroziti u prvom delu, ali im je prvi gol dao vetar u leđa. Posle im je bilo mnogo lakše da igraju, a mi smo pali. Nismo imali previše prostora, presing im je bio odličan, nismo mogli da uradimo nešto konkretno. Moramo da idemo dalje i to je to – poručio je kapiten srpske reprezentacije. 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter