0
Katar 2022

FOTO: FSS

(SASTAVI) PIKSI IZABRAO: Mitrogol je tu, nema Vlahovića – Brazil sa četiri napadača počinje ovaj meč!

Objavljeno: 24.11.22 u 18:40

Neka bude šta biti ne može!

Večeras od 20h po našem vremenu reprezentacija Srbije igra duel prvog kola grupne faze na Svetskom prvenstvu u Kataru. Rival naših momaka biće selekcija Brazila, a čitava nacija jedva čeka ovaj duel. Selektori Dragan Stojković Piksi i Tite odlučili su se za sledeće sastave:

SRBIJA: Vanja Milinković-Savić, Nikola Milenković, Miloš Veljković, Strahinja Pavlović, Andrija Živković, Nemanja Gudelj, Saša Lukić, Mladenović, Sergej Milinković-Savić, Dušan Tadić, Mitrović.

BRAZIL: Alison, Aleks Sandro, Danilo, Markinjos, Tijago Silva, Kazemiro, Paketa, Nejmar, Rafinja, Vinisijus, Ričarlison.

Duel se igra na Lusail stadionu, koji prima 80.000 gledalaca, a izgrađen je 2021. godine i važi za pravu ‘lepoticu’ među fudbalskim zdanjima.

U okviru njihove grupe danas je odigran duel Švajcarske i Kameruna, a viđen je samo jedan pogodak.. Precizan je bio Embolo, koji je tako Švajcarskoj doneo velikih tri boda.


Пласман обезедио Sofascore

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter