0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

PIKSI PRIZVAO POBEDU JAPANA PROTIV NEMAČKE: „Ajde nek ih dobiju, pa ćemo lako za ostalo!“ (VIDEO)

Objavljeno: 23.11.22 u 19:23

Japanci naravno obožavaju selektora Srbije.

Japan je danas napravio novo veliko iznenađenje na Svetskom prvenstvu u Kataru, tako što je savladana Nemačka rezultatom 2:1. Pogodak za trijumf Japanaca, postigao je nekadašnji fudbaler Partizana Takuma Asano, a po završetku ovog susreta, prisetićemo se reči sa konferencije za medije selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

Strateg naše reprezentacije, u obraćanju medija pred duel sa Brazilom, dobio je jedno zanimljivo pitanje. Naime, jedan novinar, preneo mu je želje pojedinih japanskih navijača, da Srbija trijumfuje protiv Brazila sa 3:0.

Danas sam imao priliku da razgovaram sa nekoliko Japanaca koji su došli na Svetsko prvenstvo. Svi su vas pozdravili, poželeli da pobedite sutra 3:0, da se sretnete u finalu SP i da onda preuzmete reprezentaciju Japana – upitao je novinar Informera selektora Srbije.

Stojković je potom izrekao rečenicu, koja se ispostavila kao sjajna predikcija, a potom je i odgovorio na poruku da preuzme selekciju Japana.

Ajde prvo oni nek dobiju Nemačku danas. Pa ćemo lako za nas posle. Hvala na lepim željama. Znate ceo istorijat moj sa Japanom, tako da bilo bi suvišno da dam bilo kakav komentar. Kako oni nama i meni žele sve najbolje, tako i ja njima želim sve najbolje. A to za preuzimanje Japana, o tom, po tom – istakao je Dragan Stojković Piksi.

VESTI O MUNDIJALU:

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter