4
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

RADE BOGDANOVIĆ NAPRAVIO ŠOU NAKON GOLA ASANA: ‘Ovo smo i u Humskoj gledali’ – Kralj poručio: ‘Idemo dalje, bolje!’ (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.22 u 13:11

Nastavlja sa svojim urnebesnim komentarima!

Rade Bogdanović nas već neko vreme navikava na svoje fenomenalne doskočice i komentare.. Ništa manje interesantno nije bilo ni juče tokom njegovog gostovanja na Radio Televiziji Srbije.

Naime, svi prisutni su se divili fantastičnoj pobedi Japana nad Nemačkom i fenomenalnom pogotku Takume Asana. Rade Bogdanović i Ivica Kralj (prim.aut. sportski direktor Partizana), bili su gosti ove emisije, a o majstoriji Asana, Rade je rekao:

‘Ovo smo i u Humskoj gledali, dok su mu platu delili – davali.’ – rekao je kroz osmeh Bogdanović, da bi na pitanje voditelja: ‘Jeste mu do kraja dali plati ili ostali dužni?’, Kralj je kroz osmeh rekao:

‘Idemo dalje, bolje!’ – zaključio je sportski direktor Partizana.

2
3

4 Komentara

  1. Ko je taj Bogdanović i odakle se dovukao u bg? Asana su takvi oterali kao i Sumunali oni su se nalazili love kao i ONI koji su nam oteli Partizan pa je vreme da se raziđu, pod uslovom da nema materijalnih dokaza pa da ih neko drugi raziđe.

    1
    19
    Odgovori
    • Napravio sam greške u kucanju. Asana i Sumu su oterali nesposobni koji su uništili Partizan a te nesposobne su kao pomoć dovodili ONI koji su nam oteli Partizan. Kako se osloboditi takvih? Teško dok u klubu ima love koja može da se uzme a još teže dok na tribinama vladaju mali poslušnici i rukovode farmom „ovčara'“ a ovce slušaju i rade kako im narede. Koliko puta je samo kažnjen klub zbog divljanja. Mi pravi navijači više ne idemo na svoj stadion da nam mali krimosi naređuju. Ko će da zaštiti Partizan od propasti? Zašto se niko nije bunio kad su nesposobni i iskompleksirani ljudi najurili Sumu i Asana? Sada svi poznaju Asana još i pre nego što su došli u BG.

      5
      2
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter