5
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

RADE BOGDANOVIĆ I NOVA PORUKA ZA ZVEZDU: Oni su sebi najveći protivnik počev od trenera – zavijuše i bunarenje! (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.22 u 09:34

Ovo ste propustili.

Imao je Rade Bogdanović, stručni konsultant na RTS-u, šta da kaže nakon poraza Crvene zvezde od Ferencvaroša u Mađarskoj rezultatom 2:1. Prvo deo njegovog obraćanja možete pročitati OVDE, a u nastavku, nekadašnji fudbaler Atletiko Madrida, oštro je kritkovao Gelora Kangu za koga je rekao da centrira „zavijuše“, dok je imao šta da kaže i o Aleksandru Pešiću.

Oni su večeras, svi sem malog Mitrovića, bili onako tromi, teški, bezidejni. Videli ste u drugom poluvremenu, najsmešnija situacija, kad ovaj gospodin šutira sa svih pozicija kao da je jedini na terenu (Kanga), nekoliko puta centrira sa desne strane one zavijuše, one sveće, 10 minuta lopti treba da pada, a Pešić ne zna da igra glavom. Pešić ne zna da igra glavom, nema tu ko da igra glavom. Tu su krenuli, kako se u fudbalu kaže, bunarenje. Ali ne možeš ti bunariti, ako nemaš nekog ko može tu loptu da udari glavom, da nadskoči odbranu, prosto – počeo je Pešić.

Potom je dodao da je Zvezda sama sebi najveći protivnik, kao i da je veliki problem izbor trenera, iako je on prema njegovim rečima korektan i pošten.

U ovom trenutku Zvezda je sama sebi najveći protivnik, strukturalno oni sada imaju dosta problema, po meni. Počev od izbora samog trenera. Mislim on je jako korektan i pošten, večeras je dao izjavu, koja mi se sviđa, kako sam i ja video tu utakmicu, ali je poneta u samoj priči, ipak je on pomoćnik bio godinu i po dana. Otišao i sad se vraća kao glavni, sad je pitanje i njegovog autoriteta u svlačionici, šta on može, a šta on ne može – zaključio je Bogdanović.

0
0

5 Komentara

  1. Ma niste vi sve ni preneli.prvo je spomenuo pojačanja i “ sramota da se hoda beogradskom kaldrmom „,posle dovođenja KULIBALIJA,a bogami i Pešić.ono što Rade nije rekao A TREBA :1.teranje vrhunskog fora OHIJA
    2.ne dovođenje desnog beka
    3.isti problem i prosle godine ,dovođenje Dionija i Živkovića 4. XAN LAPARA,FALKO,FALĆINELI,pa onaj mali argentinac.
    Svi su oni preskupo plaćeni a pokazali nisu ništa.A ONDA JEDINOG KOJI JE ZAISTA VREDIJO ,OHIJA,POSLE 6 MESECI PRODAŠ ZA „TEPSIJU RIBE“ i tako upropastiš evropsku sezonu,a možda i prvenstvo !!!a šta reći o sramoti sa IBRAHIMOVIĆEM,koja nas je koštala i ugleda i 1 000 000 evra ???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter