2
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Maccabi Playtica Tel Aviv at Stark Arena on November 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PRVI UTISCI OBRADOVIĆA NAKON PORAZA OD REALA: Moraće da poprave određene detalje pred derbi!

Objavljeno: 24.11.22 u 23:06

Ovo je presudilo.

Košarkaši Partizana poraženi su od Reala u Madridu, u 10. kolu Evrolige. Rezutlat je bio 105:97, a treba napomenuti da je srpski tim u prvoj deonici ubacio 40 poena.

Ipak, zbog loše odbrane i dosta zrelije igre Reala u nastavku, domaći su stigli do preokreta i zaslužene pobede. Po završetku ovog susreta, medijima se obratio Željko Obradović, koji je otkrio razloge poraza njegovog tima.

VESTI O PARTIZANU:

– U odbrani smo izgubili utakmicu. Neke izgubljene lopte i naravno kvalitet koji oni imaju su presudile. Oni su sjajan tim, odlično šutiraju. Znaju da igraju, jer su dosta dugo zajedno – istakao je Obradović odmah posle meča.

Partizanu je ovo drugi vezani poraz, nakon utakmice sa Barselonom u utorak. Sada, izabranike Željka Obradovića, očekuje večiti derbi u okviru AdmiralBet ABA lige u ponedeljak.

0
0

2 Komentara

  1. MI Zeljko NEMAMO PLEYMEKERA, a ON je KLJUC uz ODBRANU!!!
    PS..sva 3 pleya-mADARa, Egzuma i aLEKSU bih ‘treydovao’ za JEDNOG, PRAVOG PLEYA i to sto pre..!!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter