0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

PIKSI NAKON PRVOG MEČA NA MUNDIJALU: Iznenadilo me je što smo fizički pali, nadam se da će Kostić moći da igra!

Objavljeno: 24.11.22 u 22:11

Otkrio je uzroke poraza.

Srbija je na startu učešća na Svetskom prvenstvu u Kataru, poražena od selekcije Brazila sa 2:0. Nisu Orlovi bili na svom prepoznatljivom nivou, ali se mnogo pitao i protivnik, koji je demonstrirao svoj kvalitet.

Nakon utakmice, medijima se obratio selektor Srbije Dragan Stojković Piksi koji je istakao da su njegovi momci pali fizički u drugom poluvremenu i da ga je to iznenadilo.

Mislim da je ključno to što smo drugo poluvreme pali fizički, da ne kažem katastrofalni. To me je iznenadilo, a oni su dovoljno iskusni da su to iskoristili. Gde smo najjači, a to je pas, to je nestalo u nastavku. Prvo poluvreme je bilo solidno. Povrede u nevreme su nas koštale, to je previše za naš tim. Imamo tri rovita igrača, u izuzetno loše vreme, to je prava istina – počeo je Piksi.

VESTI O MUNDIJALU:

Brazil je potpuno dominirao na ovoj utakmici, a selektor Srbije objašnjava da se ne radi o nekoj taktici, već da smo pali fizički, a uz to nemamo zdrave igrače.

– Ne radi se o taktici. Žao mi je što smo pali fizički i nemamo zdrave igrače. Ovo je neki period ispred nas ovih par dana, i da pokušamo u sledeće dve da rešimo našu sudbinu, počeo je Piksi a potom progovorio i o statusu Filipa Kostića:

– Nadam se iskreno da ću moći da računam na Kostića, sad šta ce biti ko to zna. Ostaje ta seta što nismo kompletni, ali tako je kako je – zaključio je Piksi.

Srbiju nakon Brazila, očekuje utakmica druge runde protiv Kameruna, koja se igra u ponedeljak u jutarnjem terminu od 11 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter