0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

TADIĆ SA PUNO OPTIMIZMA ČEKA BRAZILCE: „Otkako je Piksi došao svi smo nasmejani – nikada nije bilo tako!“

Objavljeno: 23.11.22 u 16:32

Ne skida osmeh sa lica.

Pred sutrašnji veliki okršaj reprezentacije Srbije sa selekcijom Brazila u prvom kolu grupe G atmosfera u ekipi je odlična. Utakmica je na programu od 20 časova na stadionu Lusail.

Na pitanja novinara odgovarali su selektor, Dragan Stojković Piksi i kapiten ekipe, Dušan Tadić.

PIKSI PRED BRAZIL: Nisam pod stresom, osećam se ponosno! (FOTO)

FOTO: STARSPORT

Fudbaler Ajaksa istakao je da je veoma srećan što je u Kataru i da je atmosfera u ekipi savršena.

Jako sam srećan što sam ovde. Otkako je Mister došao, svi smo srećni, nasmejani, atmosfera je savršena. Nikada tako nije bilo. Ostaje nam samo da se prepustimo ambijentu. – istakao je kapiten Orlova.

Piksi je istakao da je fudbal igra inteligencije, a upravo i to potvrđuje i Dušan.

Otkako je došao, Mister potencira da se igra inteligentno, da igramo glavom, da dominiramo, da imamo dobru ideju. Svi verujemo, Mister prenosi to na nas, da inteligencija pobeđuje. Sve je bitno i hrabrost, agresivnost, borbenost, ali dobra lopta, dobar pas, to je ono što pravi najveću razliku. – izjavio je fudbaler Ajaksa.

Brazilci nisu spominjali Srbiju previše na svojoj konferenciji danas. Za Tadića i družinu to je dodatni motiv.

– Takve stvari mogu da nas motivišu, mada oni su ovaj trofej osvojili toliko puta, pa je normalno da pričaju o tome. Mi samo treba da se fokusiramo na sebe, da uživamo i rezultat će doći. – rekao je srpski fudbaler.

Pre četiri godine dosta momaka veće je osetila kako je igrati na Mundijalu. Smatra kapiten da će to biti vredno iskustvo koje bi trebalo da pomogne ove godine u Kataru.

Momci su u najboljim godinama, nadam se da će im to iskustvo biti dragoceno. Kada počne takmičenje za nas, mislim da će im značiti. Samo da se opuste, uživaju i da rade sve što i do sada i neće biti problema. – zaključio je Dušan Tadić.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter