1
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic and Kevin Punter (L) during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Zalgiris Kaunas at Stark Arena on October 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ PRED GOSTOVANJE U MADRIDU: ‘Oni su ekipa koja ima najveće moguće ambicije!’

Objavljeno: 23.11.22 u 23:14

Brzi voz iz Barselone do Madrida je bio izbor prevoznog sredstva crno-belih koji će već u četvrtak, 24. novembra igrati novu utakmicu Evrolige.

Ovog puta, rival Partizana je Real Madrid, tim koji je pre dva dana savladao Valensiju na gostujućem terenu.

Crno-beli su večeras trenirali u „Vizink centru“ u Madridu, a nakon treninga je svoja očekivanja pred sutrašnju utakmicu izneo trener Željko Obradović:

Foto: Twitter/@PartizanBC

„Real je ekipa napravljena da ima najveće moguće ambicije. Roster koji imaju, promena trenera koji je bio pomoćnik Pablu Lasu, godinama imamu igrače koji igraju zajedno, imaju automatizme i imaju mlade igrače koje su doveli, koji pokazaju ogromnu želji i koji su shvatili šta znači igrati za Real Madrid. Igramo protiv kandidata koji sigurno ima najveće moguće ambicije da ide na fajnal for, pokriveni su na svim mestima. Specifična su ekipa jer imaju igrača koji dominira tokom poslednjih nekoliko godina u evropskoh košarci, a to je Tavarez i u odnosu na to treba pripremiti utakmicu. Probali smo da reagujemo sa ovim jednim treningom, treniraćemo i ujutru pa ćemo videti“, poručio je Obradović.

1
0

1 Komentara

  1. ..naravno da ce biti ‘tesko’, posebno sto NEMAMO ‘krstenog’ pleya, koji ce da RAZIGRA Nanelija, Pantera, Andjusica, Papapetrua, Zeka, Lesora..?!!!
    PS..prosto mi je nevorovatna cinjenica da KKP ima najjaci CENTARSKI PAR U EL=Lesor-Zek i najbolji bekovski tandem EL=Panter i Naneli, a nemamo pleya dostojnog njih..klinac mADAR nema poyma gde ‘biye’ ili Egzum, koji je sklon povredama kroz celu ‘kariyeru’..i sta se ceka, ALEKSAAAAA..ma ‘ayte ‘molim vassss’..?!!!

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter